Siste innsikt 

Norges eiendomsblogg

Analyse, Investeringer, Logistikk

Industrial & Logistics Market Figures H2/2023

9. februar 2024

Les vår ferske halvårsrapport om logistikkmarkedet.
LES MER

Analyse, Investeringer, Logistikk

Minilager på fremmarsj

17. november 2023

European Self Storage Industry Report 2023 er utarbeidet i samarbeid mellom CBRE og the Federation of European Self Storage Associations (FEDESSA) og gir en omfattende oversikt over den europeiske minilagersektoren.
LES MER

Analyse, Investeringer, Logistikk

Industrial & Logistics Market Figures H1/2023

5. september 2023

Les vår ferske halvårsrapport om logistikkmarkedet.
LES MER

Analyse, Investeringer, Logistikk

Industrial & Logistics Market Snapshot H2/2022

7. mars 2023

Etterspørsel etter logistikk- og lagerlokaler drives av et sterk leietakermarked. Last ned vår Industry & Logistics Snapshot.
LES MER

Analyse, Kontor, Investeringer, Logistikk, Hotell, Bærekraft | ESG, Bolig, Handel

Norway Real Estate Market Outlook 2023

10. februar 2023

I CBRE Market Outlook gir vi våre analyser for året 2023. Les mer og last ned vår rapport.
LES MER

Analyse, Investeringer, Logistikk

Industrial & Logistics Market Snapshot H1/2022

28. september 2022

Industri- og logistikkbygg (I&L) fortsetter å være populært blant investorer og har vært det mest omsatte segmentet i første halvår av 2022.
LES MER

Logistikk

Disrupsjon i forsyningskjeden skaper nye muligheter for industri- og logistikkeiendom

10. mars 2022

CBREs rapport "Global Industrial & Logistics Outlook" gir en oppsummering av markedstrender som påvirker investeringsviljen for industri- og logistikkeiendommer. Blant annet seer man konsekvensene av en pågående disrupsjon i forsyningskjeden drevet av produksjonsforstyrrelser, økte fraktkostnader og knapphet på logistikkapasitet.
LES MER

Investeringer, Logistikk, Handel

Netthandelsrevolusjon innen næringseiendom

26. august 2021

Interessen for næringseiendom har vært sterkt økende over en lengre periode, drevet av lavt rentenivå og forventningen om lavere avkastning i aksje- og obligasjonsmarkedet. Denne trenden har vært spesielt tydelig i Norge de siste årene, hvor selv ikke Covid-19 klarte å legge en demper på investeringsappetitten. Investeringene i 2020 økte med over 15% til 117 milliarder kroner, og halvveis ut i 2021 ser vi at den økte investeringstakten ventes å fortsette.
LES MER

Investeringer, Logistikk

Netthandelen øker behovet for logistikkeiendom

12. november 2020

Den globale COVID-pandemien vil forsterke etterspørselsveksten for logistikkeiendom på grunn av økning i netthandel, fremgår i en CBRE-analyse av logistikkmarkedet i Norden.
LES MER

Om bloggen

Som verdens ledende eiendomsrådgiver har CBRE tilgang på et unikt univers av analyser, undersøkelser, innsikt og ressurser. På denne bloggen deler vi vår kunnskap med deg, og vårt primærfokus er rettet mot næringseiendom. Uavhengig om du er kunde eller interessert i eiendomsbransjen, er vårt mål å holde deg oppdatert på de viktigste trendene.

På Norges eiendomsblogg kan du på en enkel måte abonnere på informasjon og tilpasse denne til ditt behov og dine preferanser.

Søk i bloggen