Siste innsikt 

Norges eiendomsblogg

Analyse, Investeringer, Logistikk

Industrial & Logistics Market Snapshot H1/2022

28. september 2022

Industri- og logistikkbygg (I&L) fortsetter å være populært blant investorer og har vært det mest omsatte segmentet i første halvår av 2022. 
LES MER

Kontor, Arbeidsplasstrategi

Fem myter og sannheter om aktivitetsbasert arbeid

15. september 2022

Alle endringer er vanskelige, og spesielt utfordrende kan det være å få medarbeidere til å forlate det faste skrivebordet sitt til fordel for en aktivitetsbasert arbeidsstil (ABW, Activity-Based Working). Vi har satt sammen en liste med de fem vanligste mytene om ABW og hvordan man møter dem.  
LES MER

Analyse, Investeringer

Markedsrapporter Q2 2022

18. august 2022

Last ned våre siste markedsrapporter, Investment Market Snapshot og Office Market Snapshot, for Q2.
LES MER

Kontor, Eiendomsstrategi

Kontorets «gjenoppstandelse» krever nye strategier

30. mai 2022

Vi spurte beslutningstakere i over 100 selskaper hvordan de ser på kontorets rolle og deres strategier for eiendomsporteføljen fremover. Vi deler nå våre viktigste funn fra EMEA Office Occupier Sentiment Survey.
LES MER

Analyse, Investeringer

Markedsrapporter Q1 2022

25. april 2022

Last ned våre siste markedsrapporter, Investment Market Snapshot og Office Market Snapshot, for Q1.
LES MER

Logistikk

Disrupsjon i forsyningskjeden skaper nye muligheter for industri- og logistikkeiendom

10. mars 2022

CBREs rapport "Global Industrial & Logistics Outlook" gir en oppsummering av markedstrender som påvirker investeringsviljen for industri- og logistikkeiendommer. Blant annet seer man konsekvensene av en pågående disrupsjon i forsyningskjeden drevet av produksjonsforstyrrelser,  økte fraktkostnader og knapphet på logistikkapasitet.
LES MER

Investeringer, Hotell, Bærekraft

Blir bærekraft hotellbransjens neste misere?

24. februar 2022

I kjølvannet av pandemien begynner folk å reise igjen. Det er bra for hotellnæringen. Samtidig går det ut direktiver i privat og offentlig virksomhet om å redusere reiseaktivitet. Og skal vi absolutt reise må vi gjøre det på den miljømessig mest skånsomme måten. Her må hele hotellnæringen stå parat til å kunne dokumentere sin ESG-plan og sitt klimabidrag.
LES MER

Analyse, Investeringer

Norway Market Outlook 2022

14. februar 2022

I CBRE Market Outlook gir vi våre analyser for året 2022. Les mer og last ned vår rapport.
LES MER

Kontor, Arbeidsplasstrategi, Eiendomsstrategi

Miljø og fleksibilitet. Dimensjoner eiendommen riktig for fremtidens leietakere

27. januar 2022

Leietakerne har i en årrekke sett nytten av økt fleksibilitet og vi som leietakerrådgivere har jobbet med dette i lang tid. Hvorfor er ikke leiekontraktene tilpasset dette? Og hvorfor er det så få utleiere som tar kundenes behov for fleksibilitet virkelig på alvor?  
LES MER

Analyse, Investeringer

Markedsrapporter Q4 2021

25. januar 2022

Last ned våre siste markedsrapporter, Investment Market Snapshot og Office Market Snapshot, for Q4 hvor vi oppsummerer året 2021.  
LES MER

Om bloggen

Som verdens ledende eiendomsrådgiver har CBRE tilgang på et unikt univers av analyser, undersøkelser, innsikt og ressurser. På denne bloggen deler vi vår kunnskap med deg, og vårt primærfokus er rettet mot næringseiendom. Uavhengig om du er kunde eller interessert i eiendomsbransjen, er vårt mål å holde deg oppdatert på de viktigste trendene.

På Norges eiendomsblogg kan du på en enkel måte abonnere på informasjon og tilpasse denne til ditt behov og dine preferanser.

Søk i bloggen